Lutador BJJ

Brazilski Jiu Jitsu Klub “LUTADOR” osnovan je u januaru 2008. godine. Osnivač i glavni trener je Mateja Valjarević, nosilac crnog pojasa, dodeljenog od strane Roberta Drysdela (6x svetski šampion, ADCC šampion i UFC borac) Poseduje trenerski sertifikat Zenith JJ asocijacije (http://www.drysdalejiujitsu.com/SocialSite/association) , koji mu je dodelio lično Robert Drysdale (http://www.bjjheroes.com/bjj-fighters/robert-drysdale-wiki-bio). Klub nastavlja da se razvija i 2012 godine prerasta u Lutador Tim sa filijalama i pridruženim akademijama i van teritorije Beograda.

Ovaj mladi tim je do sada stvorio veliki broj uspešnih takmičara koji su osvajali medalje na nacionalim i internacionalim takmičenjima.

BJJ Tim LUTADOR ima cilj da promoviše brazilski jiu jitsu na najvišem nivou i približi ovu plemenitu veštinu ljudima svih uzrasta. Ukoliko želite da se upoznate sa veštinom i da naučite samoodbranu ili da postanete vrhunski takmičar i da se priključite najbrojnijem i najuspešnijem takmičarskom timu u Srbiji, dobrodošli ste u jedan od naših klubova.

klub